Våra material

Vårt mål är att erbjuda dig som kund bästa möjliga kvalitet för dina pengar. Vi uppnår detta genom att använda noggrant utvalda material som ofta överträffar de som finns i dyrare skor på marknaden.

Mellansulor

För våra walking- och joggingskor är mellansulan tillverkad av Phylon, ett material som erbjuder både utmärkt stötdämpning och en oväntad lätt vikt. Denna kombination ger en bekväm och skonsam upplevelse för fötterna. Dessutom har våra innersulor en hälkil tillverkad av EVA foam, vilket ytterligare förbättrar stötdämpningen och komforten.

Yttersulor

Vi väljer alltid slitstarka material med en optimal gummiblandning för varje skos användningsområde. Genom noggrant designarbete får yttersulorna också ett mönster som ger utmärkt grepp, särskilt för walking-skor och kängor där halkskydd är viktigt.

Vattentäthet

För att hålla dina fötter torra och samtidigt låta dem andas använder vi vårt vattentäta membran, EXWP5000. Detta avancerade membran har en imponerande vattenpelare på 5000 mm, vilket innebär att skon är vattentät även under riktigt våta förhållanden. Detta membran tillåter samtidigt dina fötter att andas, vilket minskar risken för fukt och obehag.

Ovandel

Vi strävar alltid efter högsta kvalitet i varje prisklass. Till och med våra mest prisvärda tygskor tillverkas med en dyrare canvaskvalitet för att uppnå en snyggare finish och längre hållbarhet. Dessutom använder vi oss av 100% äkta läder på vissa skomodeller för att erbjuda hög kvalitet och stil. Skor med äkta läder markeras med en specifik symbol.

Genom att satsa på noggrant utvalda material för varje komponent av skon, från mellansulan till ovandelen, strävar vi efter att erbjuda skor som inte bara överträffar förväntningarna i sina respektive prisklasser utan också ger dig den bästa upplevelsen för dina fötter. Vi är stolta över att kunna erbjuda en kombination av komfort, kvalitet och hållbarhet som ger dig fullt värde för dina pengar.