RYDER M

- Vattentät hikingsko
- Slitstark ovandel
- Andasförmåga
- Super Grip Outsole
- Mellansula i ultralätt Phylon med extra bra stötdämpning
- Mycket låg vikt

1 299 kr
Färg - BLACK

* Required Fields

1 299 kr

Detaljer

Ryder är en 100% vattentät hikingsko med andasförmåga, så fötterna hålls torra. Innersula i Memoryfoam som formar sig efter din fot.

Mellansula i ultralätt Phylon med yttersula i Super Grip Outsole gör skon lätt och samtidigt ger det skon ett mycket bra grepp, vare sig det är på en hikingtur med stigar och hala rötter, grusväg eller snö.

Det unika med Ryder är den fantastiska stötdämpingen och ”rundningen” av slutfasen i steget vilket gör att skon är mycket komfortabel att gå -  eller springa i på skogsvägar.


STORLEKSGUIDE
Storlek Innermått
41 273 mm
42 280 mm
43 287 mm
44 293 mm
45 300 mm
46 307 mm
Så här mäter du enklas din fot för att få fram rätt innermått.

Placera foten med hälen tätt intill en vägg och lägg ett papper under. Gör en markering med en penna där hälen börjar och där den längsta tån slutar. Sedan kan du enkelt mäta mellan de två strecken för att få fram innermåttet.
Mät gärna båda fötterna eftersom storleken på fötterna kan variera.

Nu har du innermåttet och kan jämföra detta med vår storlekstabell för att hitta den sko som passar bäst.
OBS! Lägg till cirka 0,5 cm till 1 cm till innermåttet på barnskor eftersom barnets fötter växer. På vinterskor kan du med fördel lägg till 1,5 cm till 2 cm så en varm strumpa får plats i skon.
Till vuxna är det bra att lägga till en rörelsemån på cirka 0,5 cm till 1 cm på innermåttet.

Innermåtten på våra skor varierar mellan modeller. Det är därför säkrast att jämföra innermåtten i respektive tabell för den skomodell du önskar köpa.
Genom att jämföra din fotlängd med skomodellens innermått får du en bra indikation för vilken storlek som passar dig bäst för respektive skomodell.