Om oss

Välkommen till Exani Sports, ditt förstahandsval för skor med hög kvalitet till ett oslagbart lågt pris. Sedan vår start 2008 har vi varit dedikerade till att tillverka och leverera skor av högsta kvalitet till den svenska och nordiska sport- och skomarknaden. Vi är stolta över att vara Sveriges snabbast växande skoföretag och vår framgång är ett resultat av vårt engagemang för att erbjuda det bästa produkterna till våra kunder.

Mest skor för pengarna

Vi strävar efter att göra våra produkter tillgängliga för så många som möjligt, och därför har vi utformat vår verksamhet med en slimmad organisation. Detta möjliggör för oss att erbjuda högkvalitativa skor till ett pris som passar din plånbok. Du hittar våra produkter hos cirka 400 återförsäljare över hela landet samt i vår webbshop, vilket gör det enkelt för dig att upptäcka och köpa våra skor.

Vi på Exani menar att det inte ska vara dyrt att vara aktiv och röra på sig. Det är därför vi har skapat vår filosofi att erbjuda skor med rätt utseende, komfort och funktion till ett betydligt lägre pris än våra konkurrenter. Vi tror på att göra motion och träning tillgängligt för alla genom att erbjuda prisvärda skor som inte kompromissar med kvaliteten.

Kontakta oss för information.

Exani – Förmodligen mest skor för pengarna