LOLA W

- Vattentät
- Varmfodrad vinterstövel i högre modell.
- YKK dragkedja
- Sula med bra grepp på isigt underlag
999  kr
Färg - BLACK

Detaljer

Lola är en vinterstövel  konstruerad med fokus på att hålla dina fötter torra och varma oavsett väderförhållandena. Den vattentäta designen innebär att du kan gå genom snö, slask och regn utan att oroa dig för att dina fötter blir blöta. 

Vinterstöveln är försedd med ett  varmfoder som omsluter dina fötter. Oavsett om du är ute på en vinterpromenad eller utforskar snötäckta leder, kommer dina fötter att hållas varma och sköna.

För enkel på- och avtagning är dessa stövlar utrustade med en pålitlig YKK dragkedja som gör dem mycket enkla att ta av och på.

Den högre modellen ger extra stöd och skydd, samtidigt som den ger ett modernt uttryck.

Sulan är konstruerad med halkskydd i åtanke. Du kan känna dig trygg när du går på isiga trottoarer eller snötäckta stigar, eftersom dessa stövlar ger ett utmärkt grepp och stabilitet.

STORLEKSGUIDE
Storlek Innermått
36 230 mm
37 235 mm
38 241 mm
39 247 mm
40 253 mm
41 259 mm
Så här mäter du enklas din fot för att få fram rätt innermått.

Placera foten med hälen tätt intill en vägg och lägg ett papper under. Gör en markering med en penna där hälen börjar och där den längsta tån slutar. Sedan kan du enkelt mäta mellan de två strecken för att få fram innermåttet.
Mät gärna båda fötterna eftersom storleken på fötterna kan variera.

Nu har du innermåttet och kan jämföra detta med vår storlekstabell för att hitta den sko som passar bäst.
OBS! Lägg till cirka 0,5 cm till 1 cm till innermåttet på barnskor eftersom barnets fötter växer. På vinterskor kan du med fördel lägg till 1,5 cm till 2 cm så en varm strumpa får plats i skon.
Till vuxna är det bra att lägga till en rörelsemån på cirka 0,5 cm till 1 cm på innermåttet.

Innermåtten på våra skor varierar mellan modeller. Det är därför säkrast att jämföra innermåtten i respektive tabell för den skomodell du önskar köpa.
Genom att jämföra din fotlängd med skomodellens innermått får du en bra indikation för vilken storlek som passar dig bäst för respektive skomodell.